Mufti Wilayah

Seluar bersalin Mamapride dicipta demi melindungi aurat dan maruah wanita. Seluar ini menutup peha, betis dan lututdaripada terdedah semasa melahirkan anak.

Sewaktu bersalin secara normal (SVD), peha, betis dan lutut tak perlu didedahkan. Hanya saluran tempat anak keluar yang perlu dibuka. Namun tak ramai muslimah yang tahu. Ramai yang terus tanggalkan kain. Kesannya bukan sahaja rasa tak selesa, malah rasa malu sangat.

 

KELEBIHAN SELUAR BERSALIN MAMAPRIDE.

BAGAIMANA SELUAR MAMAPRIDE MENUTUP AURAT ANDA

Dalam proses melahirkan anak secara normal, bahagian peha, betis dan lutut tidak perlu dibuka. Sayangnya ramai yang tak tahu. Lalu anggota badan ini didedahkan.

Seluar Mamapride mempunyai bukaan pada bahagian tengah. Bahagian ini membolehkan bayi dilahirkan tanpa sebarang halangan dan selamat dipakai.

Bahagian saluran tempat bayi keluar boleh ditanggalkan (detachable) semasa beranak. Bahagian ini boleh dipasang kembali pada waktu lain.

Kain yang digunakan sangat selesa. Ramaia pengguna Mamapride mengatakan mereka bertambah yakin dan tak sejuk apabila memakai seluar ini.

Mamapride memenangi Anugerah Emas baru-baru ini.

INILAH, SELUAR YANG DIPERKATAKAN ITU – MAMAPRIDE

m-altogether

Seluar Bersalin Mamapride Menutup Peha, Lutut dan Betis.

  1. Tujuh Warna Idaman Hati: Didatangkan dengan tujuh warna menarik untuk dipilih.
  2. Jahitan Teliti & Berkualiti: Di Mamapride, keselesaan ibu adalah keutamaan kami.
  3. Suci dan Bersih: Seluar ini dibasuh dengan bersih dan diperiksa tahap kemasan. Hanya yang menepati kualiti Mamapride akan dihantar.
 Dapatkan sekarang di Mamapride

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *